Conducerea Universităţii din Bucureşti solicită retragerea titulului de master al secretarului de stat Ştefania Duminică

Postat la 21 februarie 2014 112 afişări

Conducerea Universităţii Bucureşti (UB) a cerut, vineri, Consiliului Naţional de Etică să retragă titlul de master acordat secretarului de stat Ştefaniei Duminică, după ce Comisia de Etică a UB constatat că lucrarea de dizertaţie a fost plagiată integral.

Conducerea Universităţii din Bucureşti solicită retragerea titulului de master al secretarului de stat Ştefania Duminică

 "În urma expertizei efectuate de către Comisia de Etică a Universităţii din Bucureşti, care constată fără niciun dubiu plagiatul în cazul doamnei Ştefania Vasilica (Duminică) Voicu, conducerea Universităţii din Bucureşti solicită Consiliului Naţional de Etică a Cercetării Ştiinţifice, Dezvoltării Tehnologice şi Inovării să retragă doamnei Ştefania Duminică titlul de master acordat pentru această lucrare de disertaţie", se arată într-un comunicat al instituţiei de învăţământ superior, semnat de rectorul Mircea Dumitru.

Lucrarea de disertaţie a Ştefaniei Duminică este "un plagiat integral", "o fotocopie" după o lucrare cu acelaşi titlu din 2008, a informat, vineri, Comisia de Etică a Universităţii Bucureşti (UB), care a cerut rectoratului UB să propună retragerea titlului de master al secretarului de stat.

Comisia de Etică a UB a precizat că s-a autosesizat în legătură cu lucrarea de disertaţie "Pagini web în prezentarea elementelor de geografie a României în ciclul primar" a Ştefaniei Duminică, susţinută în 2012 în cadrul Departamentului CREDIS al Universităţii din Bucureşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-universitatii-din-bucuresti-solicita-retragerea-titulului-de-master-al-secretarului-de-stat-stefania-duminica-12126601
12126601
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.