Conduce un imperiu de un miliard de dolari fără să aibă măcar un birou

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 31 martie 2016 19486 afişări

Conduce un imperiu de un miliard de dolari fără să aibă măcar un birou

Matt Mulenweg este creatorul WordPress şi CEO al Automattic, o companie ce oferă numeroase servicii utilizatorilor de WordPress.

Automattic este o compania cu 400 de angajaţi şi operaţiuni în 43 de ţări; cu toate acestea, majoritatea celor care lucrează o fac de acasă, nefiind necesară prezenţa lor fizică într-un birou. Compania lui Mulenweg a fost recent evaluată la 1 miliard de euro.

"Unul dintre lucrurile pe care le caut atunci când angajez un om este tehnica în scris; mi se pare că modul în care compui un text arată foarte multe despre gândirea ta", explică tânărul antreprenor.

Sistemul WordPress stă la baza a aproximativ 25% din toate site-urile existente pe internet - dar această performanţă incredibillă nu pare a fi suficientă pentru Mulenweg.

"Ne gândim zilnic cum putem ataca şi celelalte 75% din site-uri, care au decis să se bazeze pe un sistem diferit", a declarat el celor de la Inc.com. Chiar dacă următorul competitor are doar 3% din piaţă, Matt Mulenweg crede că WordPress îşi poate îmbunătăţi în mod considerabil poziţia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conduce-un-imperiu-de-un-miliard-de-dolari-fara-sa-aiba-macar-un-birou-15180107
15180107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.