Concediu de coşmar pentru un cuplu de olteni într-un hotel de 3 stele din Costineşti. Ireal cum arată camera de 190 lei/noapte

Postat la 26 august 2023 145 afişări

Concediu de coşmar pentru un cuplu de olteni într-un hotel de 3 stele din Costineşti. Ireal cum arată camera de 190 lei/noapte

Concediu de coşmar pentru un cuplu de olteni într-un hotel de 3 stele din Costineşti! Atunci când te duci în vacanţă, te aştepţi să te bucuri de vreme bună, cărăţenie în incinta hotelui, răcoare în cameră, mâncare bună, mai ales dacă ai economisit un an întreg pentru cele câteva zile de concediu.

Însă, din nefericire, nu peste tot lucrurile stau aşa şi poţi avea şi surprize neplăcute. La fel a păţit şi o familie din Craiova care a ales să îşi petreacă vacanţa într-un hotel din Costineşti.

Familia s-a cazat la Hotelul New Interlux, din Costineşti, şi încă de la check-in s-au lovit de probleme, rezervând 3 camere matrimoniale, fiind şi cu alte persoane în vacanţă la mare.

Cititi mai multe e www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
concediu,
cosmar,
costinesti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.