Componenţa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, decisă de CJ fără avizul Ministerului Muncii

Postat la 17 mai 2013 35 afişări

Actuala componenţă a Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova a fost decisă de Consiliul Judeţean fără avizul avizul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, a declarat, vineri, ministrul Mariana Câmpeanu.

Componenţa Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap din Prahova, decisă de CJ fără avizul Ministerului Muncii

 În urma controlului făcut la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova s-a stabilit că nu s-a respectat procedura de evaluare complexă, conform legislaţiei în vigoare, în sensul că persoanele adulte au fost evaluate de membrii Comisiei de evaluare, şi nu de specialiştii Serviciului de evaluare complexă, singura structură cu atribuţii în acest sens, a spus ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.

Ministrul a precizat că verificările au arătat că angajaţii serviciului nu se deplasează la domiciliul persoanelor, astfel că evaluarea se face doar în baza documentelor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/componenta-comisiei-de-evaluare-a-persoanelor-cu-handicap-din-prahova-decisa-de-cj-fara-avizul-ministerului-muncii-10884171
10884171
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.