Complex de 324 locuinţe în zona Mihai Bravu. Cum va arăta proiectul de 20 de milioane de euro - VIDEO

Autor: Cristina Cuncea Postat la 09 aprilie 2015 282 afişări

Grupul israelian Gindi va investi 20 de milioane de euro, din surse proprii, în complexul rezidenţial pe care îl dezvoltă în zona Mihai Bravu din Bucureşti şi a desemnat compania Danya Cebus constructorul proiectului.

Complexul, denumit GViTown, cuprinde 324 de locuinţe, este construit pe Şoseaua Vântului din sectorul 3, şi este dezvoltat în parteneriat cu firma Real-Sol, deţinută de Shimon Galon, fostul şef al companiei de dezvoltare imobiliară GTC.

Proiectul fi dezvoltat în patru faze, în primă etapă urmând să fie construite 81 de apartamente - studio-uri şi apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe începând de la 50 metri pătraţi.

"Am început deja construcţia complexului şi avem încredere că este un produs bun, bine adaptat pieţei româneşti. Este un moment bun ca dezvoltatorii să reia proiectele începute în România înainte de izbucnirea crizei, având în vedere că cererea de locuinţe noi este încă uriaşă, în timp ce dezvoltările de calitate au fost modeste în ultimii şase-şapte ani", a declarat, într-un comunicat Galon.

Preţurile de vânzare a locuinţelor din complex încep de la 54.500 de euro, iar finalizarea primei etape a proiectului este prevazută pentru primavara anului viitor, urmând ca livrarea completă să se realizeze la sfârşitul anului 2017.

Proiectul va fi lansat la ediţia din această primăvară a Târgului ImobiliarNaţional – tIMOn care va avea loc între 16 şi 19 aprilie, în Piaţa Constituţiei.

Gindi Group este specializat în domeniul construcţiilor rezidenţiale de lux, dar şi pentru clasa medie, iar în ultimii zece ani a dezvoltat peste 5.500 de apartamente în 12 oraşe din Israel, inclusive Tel Aviv.

Proiectul GViTown este primul dintr-o serie de investiţii pe care Gindi Group intenţionează să le realizeze pe piaţa românească, potrivit reprezentanţilor companiei.

Firma Real-Sol, înfiinţată anul trecut de Shimon Galon, care a fost implicat în dezvoltarea mai multor proiecte imobiliare, precum complexul de birouri City Gate din Bucureşti, America House şi Europe House, dar şi complexul de locuinţe Rose Garden de lângă Obor, asigură servicii integrate în domeniul imobiliar - financing, engineering & marketing - atât pentru dezvoltatori cât şi pentru clienţii finali.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LOCUINŢE,
INVESTIŢII,
/actualitate/complex-de-324-locuinte-in-zona-mihai-bravu-cum-va-arata-proiectul-de-20-de-milioane-de-euro-video-14114600
14114600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.