Companiile care au sfidat criza. ZF a premiat cele mai dinamice firme din Muntenia

Postat la 26 noiembrie 2010 19 afişări

Procesatorul de carne de pui Euroavi din Calarasi, divizia de vanzari de masini second hand a Tiriac Holdings si furnizorul de echipamente si consumabile pentru industria tipografica Primatehnic Service au fost desemnate joi seara drept cele mai dinamice companii din regiunea de sud a Romaniei, in cadrul Galei "Cele mai dinamice companii", organizata de Ziarul Financiar impreuna cu compania de private equity Enterprise Investors.

Cele zece companii cu cele mai mari rate de crestere a afacerilor in ultimii trei ani, nominalizate in cadrul evenimentului, activeaza in domenii precum comert cu autoturisme, constructii si materiale de constructii, comercializarea energiei electrice sau industria alimentara.

De asemenea, ZF a acordat un premiu special Doinei Cepalis, actionar unic al Te-Rox Prod din Pascani, care a transformat Te-Rox Prod intr-un producator de centuri de siguranta si scaune pentru copii pentru masini care lucreaza in prezent cu mari companii precum Ferarri, Chicco, Tex, Prenatal sau Fisher Price.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/companiile-care-au-sfidat-criza-zf-a-premiat-cele-mai-dinamice-firme-din-muntenia-7750702
7750702
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.