Companiile aeriene lansează în ianuarie cele mai mari promoţii din an. Cu cât s-au redus tarifele de zbor

Autor: Ioana Matei Postat la 06 ianuarie 2017 268 afişări

Companiile aeriene lansează în ianuarie cele mai mari promoţii din an. Cu cât s-au redus tarifele de zbor

Biletele de avion cu perioada de calatorie in luna ianuarie sau februarie sunt mai ieftine cu aproximativ 40 – 45% decat media pretului biletelor in restul anului, daca sunt rezervate din timp. Pe de alta parte, in luna ianuarie companiile aeriene lanseaza cele mai mari promotii din an.

Luna decembrie este cunoscuta drept cea mai scumpa si aglomerata luna pentru calatoriile cu avionul, potrivit reprezentanţilor agenţiei de turism online Vola.ro.  Cresterea numarului celor ce isi doresc sa mearga acasa de sarbatori sau a celor ce cauta sa petreaca sarbatorile departe de casa, a adus cu sine si cele mai mari preturi la biletele de avion, de pe parcursul intregului an. Cu toate acestea, turistii romani care isi doresc sa calatoreasca in sezonul de iarna mai au o sansa. Luna ianuarie aduce cele mai ieftine zboruri pentru calatorii de euroopeni sau intercontinentali, de pe parcursul intregului an si, totodata, aduce si cele mai mari promotii la biletele de avion.

Astfel, daca in alte luni ale anului pretul mediu al unui zbor spre Roma este de 20 de euroo dus – intors, in luna ianuarie turistii au posibilitatea sa isi achizitioneze un bilet de avion cu pana la 50% reducere. Situatia se repeta si in cazul altor destinatii-vedeta pentru turistii romani precum Londra, Milano, Paris si altele. Per total, daca opteaza sa calatoreasca in luna ianuarie, turistii romani pot lua bilete cu pana la 40% mai ieftine decat in restul anului.

Dincolo de preturile considerabil mai mici pentru calatorii in lunile ianuarie si februarie, calatorii impatimiti se pregatesc si de cele mai mari reduceri din an la biletele de avion, care sunt implementate de companiile aeriene in prima parte a lunii ianuarie. 

Luna ianuarie s-a impamantenit printre turisti si companii aeriene drept luna cu cele mai mari reduceri la bilete de avion. Majoritatea companiilor aeriene au promotii inca din primele zile ale anului cu pana la 50 – 60% reducere. Dincolo de reducerile clasice ale companiilor aeriene, prin sistemul Smart Connections implementat de Vola.ro, putem combina ofertele a 2 sau mai multe companii aeriene, astfel incat pasagerii nostri au acces la cel mai mic tarif de zbor, indiferent de destinatie. a declarat Daniel Truica, CEO Vola.ro

Destinatiile externe cele mai cerute de turistii romani vor ramane si in anul 2017 Londra, Roma, Milano si Paris. Dintre destinatiile interne, cererea de bilete pentru Cluj va creste considerabil, in special datorita companiilor low cost care  vor opera mai multe zboruri pe aeroportul Avram Iancu. 

In cazul city break-urilor, Roma se claseaza in topul preferintelor clientilor Vola.ro si in 2017. Barcelona si Paris sunt urmatoarele doua variante in ordinea popularitatii. In topul destinatiilor de city-break se mai afla Dubai si Lisabona. Un mini-sejur la Roma format din avion si 2 sau 3 nopti de cazare incepe de la 109 euro, la Venetia de la 119 de euroo, respectiv 129 euro la Milano.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.