Compania IT Luxoft ajunge la 2.500 de angajaţi în România, din care jumătate lucrează remote, şi deschide spaţii de coworking în Cluj-Napoca şi Iaşi

Autor: Roxana Rosu Postat la 19 decembrie 2022 46 afişări

Compania IT Luxoft ajunge la 2.500 de angajaţi în România, din care jumătate lucrează remote, şi deschide spaţii de coworking în Cluj-Napoca şi Iaşi

Luxoft România, filială deţinută integral de DXC Technology şi una dintre cele mai mari companii de dezvoltare software şi soluţii IT din România, şi-a mărit în ultimii ani echipa şi încheie 2022 cu un număr de 2.500 de angajaţi.

În ultimii doi ani, compania  a implementat sistemul de lucru remote, ceea ce i-a permis accesul la forţa de muncă din toate oraşele, astfel că echipele au fost mărite cu angajaţi din întreaga ţară. Recent, Luxoft a pus la dispoziţia echipelor din Cluj si Iaşi două birouri de coworking.

Din totalul angajaţilor, jumătate locuiesc în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în timp ce restul sunt angajaţi în regim full-remote, lucrând din alte oraşe din ţară.

Luxoft România vrea să continue extinderea şi în 2023, având aproximativ 250 de poziţii deschise în cadrul companiei, iar peste 60% dintre acestea presupun exclusiv muncă de acasă.

Planurile companiei IT prevăd angajarea unui număr total de 400 de persoane pe parcursul anului 2023, în cadrul celor trei linii de business pe care le dezvoltă in Romania.

Luxoft România oferă servicii de software development pentru clienţi locali şi globali din domeniile telecom, financiar şi auto.

La nivel international, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 42 de centre specializate localizate în 24 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
romania,
angajati,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.