Compania aeriană Blue Air, scoasă la vânzare

Postat la 11 aprilie 2013 43 afişări

Compania Blue Air, deţinută de Nelu Iordache, a fost scoasă la vânzare, până în prezent existând 5 sau 6 investitori interesaţi, au declarat pentru MEDIAFAX surse apropiate operatorului aerian low-cost.

Compania aeriană Blue Air, scoasă la vânzare

 Până în prezent au fost primite 5 sau 6 oferte, de la investitori români şi străini, au arătat sursele, fără să menţioneze preţul de pornire solicitat.

"Scopul vânzării este găsirea unui investitor care să consolideze şi să dezvolte compania", au precizat sursele.

Potrivit altor surse, Casa de Insolvenţă Transilvania (CITR), administratorul judiciar al Romstrade, firmă aflată în insolvenţă şi care deţine Blue Air, şi-a propus un termen de cel mult două luni pentru finalizarea tranzacţiei.

"Nu am stabilit încă un preţ pentru companie, pentru că încă nu ştim ce vom vinde. Noi intenţionăm să vindem activitatea de zbor, low-cost-ul, însă Blue Air deţine şi participaţii în alte companii, o concesiune la aeroportul din Bacău, plus o serie de imobiliare, cum ar fi o clădire de birouri din zona Buzeşti", a declarat agenţiei MEDIAFAX Rudolf Vizental, managing partner la CITR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-aeriana-blue-air-scoasa-la-vanzare-10735666
10735666
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.