Comisia Europeană: Boris Johnson rămâne partenerul nostru de negociere pe tema Brexit

Postat la 04 septembrie 2019 46 afişări

Comisia Europeană a anunţat miercuri că încă îl consideră pe prim-ministrul britanic Boris Johnson principalul partener de negociere pentru evitarea ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană fără un Acord, relatează Reuters.

Comisia Europeană: Boris Johnson rămâne partenerul nostru de negociere pe tema Brexit

„Există un Guvern al Marii Britanii, aşadar interlocutorul preşedintelui Comisiei, Juncker, rămâne prim-ministrul Boris Johnson”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul Boris Johnson, a pierdut marţi majoritatea în Parlament după ce conservatorul Phillip Lee a demisionat din partid.

Ulterior, membrii Camerei Comunelor au aprobat o moţiune ce permite opoziţiei să stabilească agendei Parlamentului de la Londra, acesta fiind primul pas în cadrul unui proces ce ar permite blocarea planului premierului Boris Johnson de a scoate Marea Britanie din Uniunea Europeană fără un acord.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comisie,
comisia europeana,
negociere,
partener,
tema

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.