Comisarul Soric, din Kosovo la Piatra Neamt, via Mararu

Postat la 17 noiembrie 2010 49 afişări

Numele comisarului Vasea Soric e legat atat de fostul sef al Politiei Romane, Dan Fatuloiu, cat si de numele Mararu, intrucat numirea sa ca sef al Inspectoratului Judetean Neamt, de catre Fatuloiu, in 2006, a avut loc in contextul anchetei privind incendierea unor bunuri ale fratilor Mararu.

In 16 mai 2006, seful Inspectoratului general al Politiei Romane (IGPR) de atunci, Dan Fatuloiu, s-a deplasat la Piatra Neamt, dupa ce politistii nemteni nu au reusit sa solutioneze reglarile de conturi din lumea interlopa nemteana.

Purtatorul de cuvant al IPJ Neamt informa atunci ca s-a constituit un grup de lucru "in sistemul task force", format din procurori DIICOT si ofiteri specializati in combaterea criminalitatii organizate si investigatii criminale, din cadrul IGPR si IPJ Neamt. Oficialul preciza ca acest grup va continua cercetarile in cazul reglarilor de conturi din lumea interlopa nemteana.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comisarul-soric-din-kosovo-la-piatra-neamt-via-mararu-7724820
7724820
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.