Coloana de masini de patru kilometri pe DN1, in zona Comarnic, pe sensul spre Bucuresti

Postat la 15 august 2010 31 afişări

Traficul rutier este dificil pe DN1 Brasov - Ploiesti, duminica la pranz, astfel ca in zona localitatii prahovene Comarnic s-a format o coloana de masini de un kilometru pe sensul spre munte si de patru kilometri pe sensul spre Bucuresti, informeaza Centrul Infotrafic.

Politistii rutieri recomanda soferilor care vin pe DN1 de la Brasov la Bucuresti, sa foloseasca rutele alernative DN1A Brasov - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti - Buftea - Bucuresti ori DN73 Brasov - Bran - Campulung Muscel - Pitesti - Autostrada A1 - Bucuresti. In scopul evitarii traversarii municipiului Ploiesti, pot fi utilizate centurile ocolitoare, in principal cea de est.

Cei care au ales pentru deplasare varianta clasica, pe Valea Prahovei, pot ca de la Sinaia sa circule si pe DN71 Sinaia - Fieni - Targoviste - Bucuresti, arata Infotrafic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
trafic,
aglomeratie,
DN1,
Comarnic,
coloana
/actualitate/coloana-de-masini-de-patru-kilometri-pe-dn1-in-zona-comarnic-pe-sensul-spre-bucuresti-6897749
6897749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.