Coliziune între două nave la Hong Kong: 11 persoane au fost date dispărute

Postat la 05 mai 2014 33 afişări

Unsprezece membri din echipajul unui cargobot chinez au fost daţi dispăruţi luni, după ce nava a lovit un transportor de containere şi s-a scufundat în apropiere de Hong Kong, au anunţat echipe de intervenţie, relatează AFP.

Coliziune între două nave la Hong Kong: 11 persoane au fost date dispărute

Coliziunea a avut loc în apropierea Insulei Po Toi, la sud de Hong Kong, a declarat pentru AFP un reprezentant al pompierilor.

"Două nave comerciale s-au lovit una de cealaltă, iar una s-a scufundat", a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Un bărbat a fost salvat de către o navă de pescuit şi a fost spitalizat. El prezenta răni uşoare la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Operaţiuni de căutare, la care participau un elicopter şi mai multe nave, au fost angajate în legătură cu autorităţile chineze, în încercarea de a găsi cei 11 marinari daţi dispăruţi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coliziune-intre-doua-nave-la-hong-kong-11-persoane-au-fost-date-disparute-12584476
12584476
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.