Colegiul Director al PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu FC

Postat la 21 iulie 2014 43 afişări

Reprezentanţii PDL reuniţi luni în şedinţa Colegiului Director au votat pentru fuziunea prin absorbţie cu Forţa Civică, înregistrându-se doar un vot împotrivă şi două abţineri, au precizat pentru MEDIAFAX surse din PDL.

Colegiul Director al PDL a aprobat fuziunea prin absorbţie cu FC

 "Colegiul Director a votat pentru fuziunea prin absorbţie cu FC, a fost un vot împotrivă şi două abţineri şi restul pentru această fuziune", au precizat sursele citate.

Şedinţa Colegiului Director continuă, la reuniune urmând să sosească şi preşedintele FC, Mihai Răzvan Ungureanu.

În urma fuziunii, care va fi validată în Convenţia Naţională a PDL de sâmbătă, Ungureanu va primi o funcţie de prim-vicepreşedinte al partidului.

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că va pune umărul la întărirea PDL şi a dreptei, precizând că viitoarea fuziune între PNL şi PDL este ceea ce aştepta şi că nu există compromis care să nu se poată face, adăugând că se vorbeşte mult despre unitatea dreptei dar se face foarte puţin în acest sens.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/colegiul-director-al-pdl-a-aprobat-fuziunea-prin-absorbtie-cu-fc-12947983
12947983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.