CODUL PORTOCALIU DE CANICULĂ, extins. Temperaturi de 40 de grade. HARTA zonelor afectate

Postat la 29 iulie 2013 336 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a extins CODUL PORTOCALIU DE CANICULĂ pentru mai multe judeţe din sudul ţării. Avertizarea de caniculă şi disconfort termic accentuat este valabilă marţi în Capitală şi şapte judeţe, în timp ce alte 12 judeţe se află sub avertizare cod galben de caniculă.

CODUL PORTOCALIU DE CANICULĂ, extins. Temperaturi de 40 de grade. HARTA zonelor afectate

 Canicula va persista marţi în sudul şi sud-estul ţării. Temperaturile maxime vor înregistra valori de 36....38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

Marţi 30 iulie în judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Călăraşi şi Ilfov (inclusiv municipiul Bucureşti) temperaturile maxime se vor situa între 38 şi 40 de grade. Disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unităţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/codul-portocaliu-de-canicula-extins-temperaturi-de-40-de-grade-harta-zonelor-afectate-11173812
11173812
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.