Cod PORTOCALIU de ploi şi vijelii pentru patru judeţe din România

Postat la 24 mai 2019 424 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare nowcasting cod portocaliu de ploi, vijelii şi grindină pentru mai multe localităţi din judeţele Vaslui, Bacău, Vrancea şi Galaţi.

Cod PORTOCALIU de ploi şi vijelii pentru patru judeţe din România

Meteorologii avertizează că în localităţile vizate din cele patru judeţe judeţe se vor înregistra cantităţi de apă ce vor cumula 35 - 40 l/mp, grindină de dimensiuni medii, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie.

Avertizarea cod portocaliu expiră la ora 14.00.

De altfel, toată ţara se află, până vineri seara, sub o informare meteorologică de ploi torenţiale, vijelii şi grindină. ANM anunţa perioade în care se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi izolat căderi de grindină. Cantităţile de apă depăşesc 15...25 l/mp şi pe arii restrânse 35...40 l/mp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vijelii,
cod portocaliu,
ploi,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.