Cod galben de ninsori în opt judeţe din România

Postat la 06 octombrie 2016 894 afişări

Cod galben de ninsori în opt judeţe din România

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă un cod galben de ninsori pentru opt judeţe din România. În zonele de munte sunt aşteptate, joi, ninsori care vor determina scăderea vizibilităţii.

Potrivit unei atenţionări a ANM, codul galben de ninsoare se aplică zonelor montane din judeţul Alba între orele 10:00 şi 16:00, zonelor de munte din judeţele Hunedoara, Bihor şi Arad între orele 9:50 şi 15:50 şi zonelor montane din judeţele Cluj, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş între oreo 9:45 şi 16:00.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că până vineri dimineaţa la ora 10:00 se vor înregistra ploi moderate cantitativ, ninsori la munte, brumă şi temperaturi scăzute în Maramureş, Crişana, precum şi în nord-vestul Transilvaniei.

Cititi mai multe pe www.vocea.biz

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.