Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt odată cu Sărbătorile Pascale

Autor: Georgiana Călin Postat la 16 martie 2017 68 afişări

Turoperatorul Cocktail Holidays, specializat în vacanţe de tip charter, circuite şi turism individual, introduce anul acesta, după o absenţă de doi ani în piaţă, pachete de vacanţă în Egipt, cu zbor charter.

Cocktail Holidays reia vacanţele în Egipt odată cu Sărbătorile Pascale

Pachetele pentru Sharm El Sheikh pornesc de la 490 de euro/persoană, pentru şapte zile, la un hotel de patru stele, cu all inclusive, în timp ce circuitul în Egipt, de nouă nopţi, cu cazare la hotel de cinci stele, costă 1.165 de euro/persoană.

„Interesul românilor pentru Egipt este extrem de ridicat, o mare parte din pachetele pentru Paşte şi săptămânile care urmează fiind deja rezervate. Egiptul oferă un produs turistic cu un raport bun calitate-preţ şi foarte multe posibilităţi de distracţie, de la scufundări la croaziere sau plimbări cu submarinul, jeep safari. În ultimii doi ani, când din oferta noastră au lipsit vacanţele în Egipt, turiştii au întrebat permanent când reapar”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays.

Pe lângă Egipt, cele mai căutate destinaţii de Paşte rămân şi anul acesta Grecia şi Cipru, ţări ortodoxe pe care românii le aleg pentru că se simt ca acasă de Sărbătorile Pascale. Pachetele pentru Creta - Chania pornesc de la 470 euro/persoană, pentru Rhodos de la 430 euro/persoană, în timp ce pentru Cipru de la 375 euro/persoană. Pachetele conţin transport, cazare în hoteluri de trei, patru şi cinci stele, servicii de masă în funcţie de hotelul ales, asistenţă turistică şi asigurare Cocktail Travel Protection.

În cazul city break-urilor, turiştii au ales Barcelona, Praga şi Atena. Un pachet de patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele din Atena, cu zbor direct operat de Tarom şi toate taxele incluse costă 510 euro/persoană, pentru Praga costă 529 de euro/persoană, iar pentru Barcelona, 539 de euro/persoană. Turiştii care aleg, de regulă, pachete în capitalele europene sunt persoane tinere, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 40 de ani, care îşi doresc o mini vacanţă activă, în care să descopere destinaţia. 

De 1 Mai, preferinţele turiştilor sunt ghidate de proximitate şi cei mai mulţi aleg vacanţe care nu necesită o deplasare de durată. Cocktail Holidays a lansat pentru 1 Mai city break-ul pentru Atena, cu un tarif de la 489 de euro/ persoană, care include patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, amplasat într-o zonă centrală, cu mic dejun şi cină, transport direct cu avionul, tur panoramic al oraşului Atena, intrare opţională la Acropole, asistenţă turistică, dar şi asigurare Cocktail Travel Protection, indiferent de vârstă.

„Foarte căutate pentru minivacanţa de 1 Mai sunt pachetele de tip city break în marile capitale europene, care le oferă turiştilor posibilitatea să descopere în câteva zile destinaţiile alese. Cei care rămân în ţară îşi petrec vacanţa pe litoral, la munte sau în staţiuni balneare, unde aleg pachete la hoteluri cu centre spa”, declară Dan Goicea, manager Cocktail Holidays. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.