Coalitia de guvernare de la Chisinau se cearta de la bani

Postat la 05 martie 2011 19 afişări

Coalitia de guvernare de la Chisinau este considerata de multi analisti ca aproape de destramare, dupa o serie de acuze intre liderii acesteia, pe considerente mai mult economice decat politice.

Premierul Vlad Filat a acuzat Partidul Democrat, condus de presedintele interimar Marian Lupu, ca ar proteja "interesele oculte" ale unor directori de companii de stat, printre care se numara si Moldtelecom, una dintre cele mai profitabile companii moldovenesti.

In replica, Marian Lupu a declarat ca acesta ar fi doar un pretext pentru a provoca un conflict in cadrul coalitiei. El si-a exprimat temerea ca, in realitate, Partidul Liberal Democrat al premierului Filat ar putea sa faca o noua alianta - cu comunistii - pentru a alege seful statului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coalitia-de-guvernare-de-la-chisinau-se-cearta-de-la-bani-8033115
8033115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.