CNSU: Programul teraselor şi al sălilor de jocuri de noroc, limitat în Bucureşti şi alte 7 judeţe

Autor: Otilia Serescu Postat la 01 august 2020 70 afişări

CNSU: Programul teraselor şi al sălilor de jocuri de noroc, limitat în Bucureşti şi alte 7 judeţe

Programul teraselor, barurilor şi al operatorilor de jocuri de noroc va fi limitat, începând de duminică, în judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti, a decis CNSU.

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) a stabilit, la propunerea specialiştilor, zonele în care este limitat programul teraselor, barurilor, operatorilor de jocuri de noroc şi altora asemenea, cu scopul limitării răspândirii noului tip de coronavirus (COVID-19).

„Aceste zone sunt: judeţele Argeş, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Prahova, Galaţi şi municipiul Bucureşti”, conform deciziei.

Măsura intră în vigoare începând de duminică.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnsu,
terase,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.