CNP-ul din cererea de la instanţă a pretinsului fiu al lui Sergiu Nicolaescu aparţine unui fost jurnalist

Postat la 07 ianuarie 2013 23 afişări

Codul Numeric Personal (CNP) din cererea trimisă la instanţa Judecătoriei Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu este al unui fost jurnalist sportiv.

Astfel, datele de identitate din cererea trimisă la instanţă pe numele Vasile Rotaru aparţin fostului jurnalist sportiv cu acelaşi nume.

În astfel de situaţii, instanţa trebuie să sesizeze organul competent de cercetare penală, care poate fi Parchetul sau Poliţia.

Judecătoria sectorului 1 a deschis, luni, două dosare, unul pentru oprirea procedurii de incinerare a lui Sergiu Nicolaescu şi altul pentru stabilirea paternităţii, în urma unei cereri trimise pe mail, în 4 ianuarie, din Germania, de un bărbat care pretinde că este fiul nelegitim al acestuia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
instanţă,
Sergiu Nicolaescu,
CNP,
jurnalist
/actualitate/cnp-ul-din-cererea-de-la-instanta-a-pretinsului-fiu-al-lui-sergiu-nicolaescu-apartine-unui-fost-jurnalist-10435838
10435838
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.