CNN+ se va închide definitiv, începând de pe 30 de aprilie

Autor: Ştefan Stan Postat la 21 aprilie 2022 130 afişări

CNN+ se va închide definitiv, începând de pe 30 de aprilie

Warner Bros. Discovery va închide CNN+, potrivit mai multor surse citate de CNBC. 

Un anunţ oficial va fi făcut în cursul zilei de joi. Operaţiunile se vor opri la 30 aprilie. Şeful CNN+, Andrew Morse, părăseşte Warner Bros. Discovery, au precizat persoanele respective.

WarnerMedia a lansat serviciul independent de ştiri în urmă cu mai puţin de o lună, pe 29 martie.

Noul şef al CNN, Chris Licht, lucrează în culise cu alţi directori de la Warner Bros. Discovery de câteva săptămâni pentru a analiza o strategie de streaming pentru CNN, a declarat una dintre persoane. Decizia de a închide CNN+ se bazează pe recomandarea acestuia, a spus persoana respectivă. Licht se va adresa angajaţilor CNN în cadrul unei întâlniri joi, a spus una dintre persoane. Data oficială de începere a mandatului lui Licht este 1 mai.

CNN a investit deja sute de milioane de dolari în noi talente şi programe pentru CNN+. O parte din această programare va fi mutată la HBO Max, iar alte seriale ar putea trăi pe CNN.com, a spus una dintre persoane. Unele dintre noile talente ar putea avea roluri pe postul liniar al CNN, a spus persoana respectivă. Licht va lua aceste decizii în următoarele săptămâni, a spus persoana.

Conducerea Warner Bros. Discovery vrea să folosească programele CNN pentru a susţine un pachet mai mare de streaming care va combina cele mai bune programe ale WarnerMedia şi Discovery, după cum a raportat anterior CNBC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cnn,
cnbc

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.