CNN: Donald Trump a ordonat DEMITEREA directorului Secret Service

Postat la 08 aprilie 2019 80 afişări

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a ordonat demiterea directorului Serviciului de protecţie şi pază a demnitarilor Secret Service, Randolph Alles, afirmă surse politice de la Washington citate de CNN.

CNN: Donald Trump a ordonat DEMITEREA directorului Secret Service

Donald Trump i-a ordonat şefului interimar al Cancelariei prezidenţiale, Mick Mulvaney, să îl demită pe Randolph Alles. Directorul Secret Service este încă în funcţie, dar urmează să fie înlocuit, precizează sursele citate.

Randolph Alles a fost informat că va exista o tranziţie la conducerea Secret Service şi a fost rugat să rămână în funcţie până la desemnarea succesorului.

Conform unui oficial care a dorit să păstreze anonimatul, demiterea directorului Secret Service nu are legătură cu evaluarea ordonată după ce o femeie de origine chineză a pătruns ilegal în complexul lui Donald Trump din Mar-a-Lago (Florida) având asupra sa paşapoarte chineze şi un hard-disk virusat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demitere,
donald trump,
secret service,
director,
cnn

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.