CNIPMMR: În Galaţi sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul Sidex-ului

Postat la 16 aprilie 2018 53 afişări

Pe platforma industrială din Galaţi „sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul combinatul siderurgic ArcelorMittal (fostul Sidex), plus câteva mii din toată ţara”, a declarat luni vicepreşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii (CNIPMMR), Marian Filimon.

CNIPMMR: În Galaţi sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul Sidex-ului

„În urma anunţului ArcelorMittal că ar renunţa la unitatea din Galaţi (fostul Sidex), ar trebui să aibă emoţii toţi cei care conduc economia ţării, pentru că numai pe platforma industrială de aici sunt aproape 800 de IMM-uri care gravitează în jurul combinatului siderurgic, la care se adaugă cele câteva mii din toată ţara care fac afaceri cu Sidexul”, a spus Marian Filimon - preşedintele filialei CNIPMMR Galaţi.

„Important este cine va cumpăra combinatul, pe mâna cui intră - s-ar putea să fie cineva din Est care a mai făcut nişte nenorociri în ţara asta. Efectele acestui cutremur economic sunt inimaginabile, şi mă îndoiesc că se responsabilizează cineva. Sau, poate, în laboratoarele guvernamentale se lucrează la soluţii pentru problema asta şi nu ştim noi”, a mai spus liderul patronal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.