Ludovic Orban, despre revocarea Laurei Codruţa Kovesi: O va anunţa preşedintele, dar e cronica unei decizii cunoscute

Autor: Ana Petrescu Postat la 15 aprilie 2018 123 afişări

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că decizia de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA va fi anunţată de preşedintele Klaus Iohannis, dar este "cronica unei decizii" cunoscute, adăugând că PSD vrea "să pun botniţă procurorilor".

"O va anunţa domnul preşedinte, dar e cronica unei decizii care este cunoscută. În ceea ce ne priveşte pe noi, am considerat ridicole motivele prezentate de Tudorel Toader pentru a justifica propunerea de demitere a procurorului-şef al DNA şi noi considerăm că nu există un temei serios pentru acest demers", a afirmat Ludovic Orban în cadrul unei conferinţe la Braşov.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.