CNAIR îşi consolidează regia proprie: a achiziţionat 19 freze de asfalt, cu 7,9 milioane de lei

Postat la 11 iulie 2018 48 afişări

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat miercuri, într-un comunicat, achiziţia a 19 freze de asfalt marca Wirtgen în valoare de 7, 94 milioane de lei fără TVA.

CNAIR îşi consolidează regia proprie: a achiziţionat 19 freze de asfalt, cu 7,9 milioane de lei

„Şi această achiziţie se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de maşini şi utilaje specifice lucrărilor de reparaţii şi întreţinere a drumurilor. Planul, pus în aplicare prin Direcţia de Mecanizare, presupune achiziţionarea anuală şi etapizată a mai mult de 1.000 de maşini şi utilaje, până la această dată fiind achiziţionate mai mult de 750”, menţionează compania.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.