CNADNR scoate din nou la licitaţie primul tronson al centurii Braşov în valoare de 24 de milioane de euro

Autor: Ioan Dornescu Postat la 08 ianuarie 2014 63 afişări

CNADNR reia licitaţia pentru primul tronson al centurii Braşov, cu o lungime de 7,29 kilometri, lucrările de construcţie având o valoare estimată cuprinsă între 109,5 milioane lei (24,4 milioane euro) şi 117,4 milioane lei (26,1 milioane euro), inclusiv TVA.

CNADNR scoate din nou la licitaţie primul tronson al centurii Braşov în valoare de 24 de milioane de euro

În martie 2012, CNADNR a semnat cu Alpine Bau un contract pentru construcţia lotului I al centurii, acordul fiind reziliat în iulie 2013, din cauza intrării în insolvenţă a constructorului austriac. Stadiul fizic al lucrărilor la momentul rezilierii contractului era de 56%.

Contractul pentru finalizarea tronsonului I, DN1-DN11, are o valoare estimată de 88,35 milioane lei fără TVA, care se vor raporta ofertanţii pentru elaborarea propunerii financiare. Pentru achiziţia ulterioară de lucrări similare este prevăzută suma de 6,3 milioane lei, fără TVA.

Termenul pentru finalizarea contractului va fi de trei ani de la data atribuirii, potrivit anunţului de participare al CNADNR.

Lucrările, finanţate cu fonduri europene şi bani de la buget, vor fi atribuite prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26 februarie.

Tronsonul III al şoselei de centură Braşov a fost deschis circulaţiei la începutul lunii decembrie. În cazul tronsonului II, lucrările sunt estimate la 146,5 milioane lei, inclusiv TVA, iar termenul pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 februarie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LICITAŢIE,
CENTURĂ,
/actualitate/cnadnr-scoate-din-nou-la-licitatie-primul-tronson-al-centurii-brasov-in-valoare-de-24-de-milioane-de-euro-11869815
11869815
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Ieşim din criza Covid. Ce fac românii după 15 mai. O discuţie cu Adelina Mihai, jurnalist şi Dan Pavel, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.