CNADNR, obligată să dea despăgubiri de un milion de euro tinerei care şi-a pierdut mâna în accident. REACŢIA companiei

Postat la 11 iunie 2014 93 afişări

Instanţa supremă a decis, miercuri, ca CNADNR să îi plătească daune morale de un milion de euro Elenei Ghegeliu, tânăra care şi-a pierdut mâna dreaptă în urma unui accident rutier petrecut în 2006, decizia fiind irevocabilă şi urmând să fie pusă în aplicare.

CNADNR, obligată să dea despăgubiri de un milion de euro tinerei care şi-a pierdut mâna în accident. REACŢIA companiei

 Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis acţiunea Elenei Ghegeliu şi a dispus ca CNADNR să îi plătească despăgubiri de un milion de euro.

Aceeaşi sumă fusese stabilită ca despăgubire şi de către Tribunalul Bucureşti, în aprilie 2013, însă Curtea de Apel Bucureşti a redus suma la 200.000 de euro, printr-o decizie din 27 noiembrie 2013.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti a fost contestată la instanţa supremă, care miercuri a dat o decizie irevocabilă, care urmează să fie pusă în aplicare.

"CNADNR SA a luat act de decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, o va respecta şi aplica întocmai. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA îşi exprimă pe această cale, compasiunea faţă de drama prin care trece victima", se arată într-un comunicat al CNADNR..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnadnr-obligata-sa-dea-despagubiri-de-un-milion-de-euro-tinerei-care-si-a-pierdut-mana-in-accident-reactia-companiei-12739594
12739594
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.