CNADNR a reziliat un contract cu Romstrade, pentru o porţiune a DN6 Alexandria-Craiova

Postat la 28 noiembrie 2012 24 afişări

Contractul încheiat cu asocierea Romstrade - Ezentis Infraestructuras - Euroconstruct Trading 98 viza reabilitarea DN6, lot 2, pe o porţiune de aproape 53 de kilometri. "Precizăm că în data de 14 noiembrie CNADNR a transmis înştiinţarea de reziliere a contractului. Decizia de transmitere a înştiinţării de reziliere a fost luată ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către antreprenor, respectiv nu a îndeplinit notificarea de remediere cu privire la recuperarea întârzierilor şi nu a respectat termenele asumate cu privire la îndeplinirea punctelor de referinţă", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Contractul încheiat cu asocierea Romstrade - Ezentis Infraestructuras - Euroconstruct Trading 98 viza reabilitarea DN6, lot 2, pe o porţiune de aproape 53 de kilometri.

"Precizăm că în data de 14 noiembrie CNADNR a transmis înştiinţarea de reziliere a contractului. Decizia de transmitere a înştiinţării de reziliere a fost luată ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către antreprenor, respectiv nu a îndeplinit notificarea de remediere cu privire la recuperarea întârzierilor şi nu a respectat termenele asumate cu privire la îndeplinirea punctelor de referinţă", se arată într-un comunicat al CNADNR.

Compania de Drumuri menţionează că antreprenorul nu îşi poate îndeplini obligaţiile contractuale şi nu poate finaliza toate lucrările până la expirarea duratei de execuţie a lucrărilor, de 730 zile, în contextul în care au trecut deja 560 zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNADNR,
DN6 Alexandria-Craiova,
Romstrade
/actualitate/cnadnr-a-reziliat-un-contract-cu-romstrade-pentru-o-portiune-a-dn6-alexandria-craiova-10355642
10355642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.