CNADNR a reziliat două contracte pentru modernizarea unor sectoare ale DN 76 Deva - Oradea

Autor: Emil Popescu Postat la 08 octombrie 2015 109 afişări

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat, joi, că a reziliat două contracte pentru modernizarea unor sectoare ale DN 76 Deva - Oradea, întrucât constructorii nu şi-au îndeplinit obligaţiile.

Unul dintre cele două sectoare este Ioneşti-Vârfurile, de 14 km, unde lucrările au fost realizate în proporţie de aproape 30% şi un nou constructor urmează să fie selectat prn licitaţie.

"Decizia privind rezilierea contractului a fost luată din cauza repetatelor constatări din teren referitoare la slaba mobilizare a Antreprenorului şi a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către acesta", arată CNADNR, într-un comunicat.

Din aceleaşi motive a fost reziliat şi contractul pentru reabilitarea a 51 km între Beiuş şi Oradea. CNADNR a lansat proceduri de achiziţie pentru refacerea structurii rutiere şi sunt în derulare lucrări de întreţinere.

"Din câte am văzut în ultima vreme, se lucrează şi sper că anul viitor, când au diverse termene de predare, începând cu iunie şi terminând cu noiembrie, să se poată circula pe DN76. Rămâne o problemă, totuşi, pe Ioneşti - Vârfurile, pentru care vom declanşa o nouă licitaţie", a declarat într-un comunicat directorul general al CNADNR, Narcis Neaga.

El a afirmat că în perioada următoare CNADNR va continua controalele pe şantierele de pe DN Deva - Oradea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNADNR,
CONTRACTE,
/actualitate/cnadnr-a-reziliat-doua-contracte-pentru-modernizarea-unor-sectoare-ale-dn-76-deva-oradea-14811689
14811689
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.