Cluburile fără autorizaţie de securitate la incendiu, obligate să afişeze panouri de înştiinţare

Autor: Florin Casota Postat la 21 decembrie 2017 88 afişări

În lipsa autorizaţiei de securitate la incendiu barurile, restaurantele, cluburile, dar şi alte spaţii publice, vor fi obligate să amplaseze panouri de înştiinţare cu textul: „Acest spaţiu funcţionează fără autorizaţia de securitate la incendiu”, potrivit unui proiect adoptat de Camera Deputaţilor.

Cluburile fără autorizaţie de securitate la incendiu, obligate să afişeze panouri de înştiinţare

„Până la obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu conform alin.(41), beneficiarii investiţiilor care vizează construcţii publice au obligaţia să realizeze şi să amplaseze panouri de înştiinţare în dreptul intrărilor în spaţiile respective, cu următorul conţinut, tipărit cu litere de tipar cu dimensiuni de minimum 2,5 cm, de culoare roşie, pe fundal alb: <<Acest spaţiu funcţionează fără autorizaţia de securitate la incendiu>>”, potrivit proiectului de lege adoptat de Camera Deputaţilor.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.