Clotilde Armand vs. Romprest, în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Frima de salubrizare îşi va sista activitatea din 11 februarie

Postat la 04 februarie 2021 103 afişări

Clotilde Armand vs. Romprest, în scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Frima de salubrizare îşi va sista activitatea din 11 februarie

Frima de salubrizare din Sectorul 1 îşi va sista activitatea din 11 februarie. Deşi compania a redus din preţurile serviciilor, primăria nu are suficienţi bani. Clotilde Armand acuză că a fost sabotată de consilierii PSD şi PNL

Eternul conflict de la Sectorul 1 continuă cu un nou episod. Romprest anunţă că nu va mai ridica gunoiul, din cauza facturilor neplătite. Clotilde Armand contra-atacă şi dă vină pe un blat făcut de PNL.

Notificarea firmei de salubritate vine în urma unei tergiversări a primăriei. Consiliul Local nu a aprobat soluţiile negociate de comisia de mediere, prin care datoriile să fie plătite eşalonat. Drept urmare, Romprest îşi va sista activitatea pe teritoriul Sectorului 1, începând cu 11 februarie.

„Nu avem 50 de milioane în inauarie, februarie, martie pentru Romprest”, a declarat Clotilde Armand într-o şedinţă de consiliu. „Pe scurt, în plină pandemie riscăm să avem iarăşi gunoaie pe stradă”, răspunde o doamnă consilier.

Clotilde Armand dă vina totuşi pe un complot al consilierilor PNL şi PSD. Îi acuză pe aceştia că au deturnat şedinţa dedicată spitalelor şi şcolilor. Ea susţine indirect şi un blat cu firma de salubrizare, care în timpul şedinţei a emis comunicatul de sistare. Referitor la situaţie, ea a transmis companiei „să facă ceea ce consideră”.

„Am făcut apel, mai ales grupul PNL, la primarul Sectorului 1 şi la aparatul de specialitate al primarului să încerce de urgenţă dezamorsarea cu responsabilitate a acestei situaţii deosebit de periculoase pentru sănătatea oamenilor”, spune Dan Podaru, consilier PNL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sector,
sistare,
activitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.