Clotilde Armand: Mi-aş dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 22 noiembrie 2021 145 afişări

Liderii PNL Bucureşti s-au întâlnit cu cei ai USR, dar urmează şi alte întrevederi, anunţă Clotilde Armand. „Mi-aş dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL”, afirmă Armand.

Clotilde Armand: Mi-aş dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL

„Nu vreau să mai comentez ceea ce se întâmplă acum la nivel guvernamental. Vreau să găsim soluţii să ieşim din acest coşmar, să ne apucăm să construim ceea ce am promis în 2020. Suntem cu toţii aici ca să construim o comunitate mai bună, nu să facem băşcălie şi glumiţe pe Facebook. În urma apelului meu de vineri prin care am solicitat să nu se refacă USL în Capitală, am avut o întâlnire cu liderii PNL din Bucureşti şi liderii USR Bucureşti. A fost pentru prima dată când s-a întâmplat asta după lungi bătălii şi păreri contradictorii cu partenerii de alianţă. În urma acestor discuţii am stabilit de comun acord să ne mai vedem astăzi sau mâine, să lămurim toate neînţelegerile, să lăsăm în urmă tot ce ne dezbină şi să găsim calea cea mai bună pentru ca bucureştenii să nu sufere de pe urma unor decizii politice odioase”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El îi mulţimeşte lui Ciprian Ciucu pentru că a votat în şedinţa PNL împotriva alianţei cu PSD.

„Mi-aş dori mult ca apelul meu să devină realitatea noastră prezentă. Mi-aş dori să scăpăm măcar Capitala din ghearele USL. (...) Vreau să-i mulţumesc preşedintelui PNL Bucureşti pentru că astăzi a refuzat categoric prin votul lui din Biroul Naţional al PNL o alianţă cu PSD. E un mesaj important pentru cei care încă mai luptă cu adevărat pentru reformele din administraţie”, conchide Armand.

Primarii sunt liberi să îşi decidă propriile majorităţi, spune preşedintele PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu. El face un apel la liderii USR „să nu provoace rupturi artificiale în Bucureşti şi apoi să urmeze calea mai uşoară a opoziţiei”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armand,
ciucu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.