Clotilde Armand, către firma de salubritate: O spun foarte ferm: Nu vom ceda în faţa nimănui

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 decembrie 2020 654 afişări

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, transmite firmei de salubritate că nu va plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit: „O spun foarte ferm: nu vom ceda în faţa nimănui. Nu voi accepta să fim luaţi de proşti de această companie care emite facturi nelegale”.

Clotilde Armand, către firma de salubritate: O spun foarte ferm: Nu vom ceda în faţa nimănui

„Am strâns astăzi împreună cu actorii, voluntarii şi cetăţenii revoltaţi de situaţia pe pe care o vedem şi o trăim gunoiul din piaţa Amzei. În Sectorul 1 este plin de gunoi lăsat ostentativ pe străzi şi trotuare de prestatorul de servicii de salubrizare pentru că acesta are impresia că noi vom ceda şi vom plăti nişte facturi emise nelegal. O spun foarte ferm: nu vom ceda în faţa nimănui. Pe mine nu mă interesează cum au procedat înainte această companie cu foştii edili, pe mine mă interesează să îşi respecte contractul şi legea”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea afirmă că, din informaţiile sale, s-au trimis facturi către primărie la suprapreţ.

„Acest serviciu de salubrizare ne costă un sfert din bugetul local anual. Este o sumă fantastică pe care comunitatea o plăteşte să fie curat în sector. Şi vedeţi cât de curat este... Am ajuns să le facem noi treaba astăzi în piaţa Amzei. Pe banii noştri. Eu nu voi plăti din bugetul local ceva care deja a fost plătit, eu nu voi accepta să fim luaţi de proşti de această companie care emite facturi nelegale Primăriei. Este inadmisibil să trateze cu atâta tupeu comunitatea locală. Repet: nu vom face nici un pas în spate în lupta noastră cu cei care încearcă să fenteze legea. Iar pentru asta voi depune la Parchet o nouă plângere”, conchide edilul Sectorului 1 al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
salubritate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.