Clotilde Armand a chemat Poliţia la Biroul electoral al Sectorului 1 şi acuză o tentativă de fraudă a alegerilor cu ajutorul angajaţilor de la salubritate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 septembrie 2020 101 afişări

Persoanele implicate în presupusa tentativă de fraudă electorală acuzată de Clotilde Armand au fost duse la Secţia 4 de Poliţie „pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, anunţă Poliţia

Clotilde Armand a chemat Poliţia la Biroul electoral al Sectorului 1 şi acuză o tentativă de fraudă a alegerilor cu ajutorul angajaţilor de la salubritate

„În jurul orei 15: 45, Secţia 4 Poliţie a fost sesizată prin sistemul 112 cu privire la faptul că un bărbat , candidat al unui partid politic pentru funcţia de consilier, ar fi fost văzut iesind din clădirea unde a funcţionat un birou electoral al sectorului1, de către mai mulţi reprezentanţi ai altor partide politice, având asupra sa mai multe procese verbale. Persoanele in cauză au fost identificate şi sunt conduse la sediul Secţiei 4 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, precizează Poliţia Capitalei.

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a chemat poliţia la Biroul Electoral. Ea acuză o tentativă de fraudă electorală.

„Iată ce avem în sediul Direcţiei de Salubrizare şi Investiţii situat în Complexul din piaţa Mureş, un etaj deasupra Biroului Electoral de Sector. Procese verbale necompletate! Aşa pregăteau frauda. Şi-a făcut apariţia pe aici şi directorul ADP S1 şi nu ştiu ce caută el la BES. O să ne lămurească Poliţia”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Ea acuză, totodată, că Dan Turorache a folosit o instituţie a primăriei şi a încercat să modifice procesele verbale cu ajutorul angajaţilor de la Direcţia de Salubrizare.

„Să fie foarte clar: Tudorache şi toţi cei care au participat la această tentativă o să răspundă în faţa Justiţiei”, mai arată Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr,
procese verbale,
sectorul 1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.