Clienţii Orange pot testa iPhone 4S înainte de lansare

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 09 noiembrie 2011 40 afişări

Operatorul de telecomunicaţii Orange România desfăşoară un eveniment de testare pentru noul iPhone 4S pe 10 noiembrie, începând cu ora 22:00 la Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City.

Clienţii care s-au înregistrat pentru precomenzi pe site-ul operatorului pot de asemenea ridica telefonul în aceeaşi seara, din magazinul Orange shop Băneasa. În cadrul evenimentului, specialiştii Orange vor demonstra noile capacităţi ale iPhone 4S, precum noul sistem de operare iOS 5, serviciile iCloud, noua cameră de 8MP, Siri sau aplicaţiile dezvoltate de Orange, disponibile şi pentru utilizatorii iPhone: Orange film, TV Live de la Orange şi Contul tău Orange.

Concomitent, operatorul de telefonie mobilă Vodafone România desfăşoară evenimentul de lansare al telefonului iPhone 4S, tot la ora 22:00, în cadrul magazinului Vodafone din Plaza România.

iPhone 4S poate fi achiziţionat începând de la Orange la un preţ care porneşte de la 179 euro împreună cu un abonament Panteră pentru iPhone pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Preţurile sunt valabile atât pentru clienţi noi, cât şi pentru clienţi existenţi, iar începând cu 11 noiembrie, smartphone-ul poate fi achiziţionat din orice magazin Orange.

Din oferta Vodafone, iPhone 4S va putea fi cumpărat începând cu 11 noiembrie din toată reţeaua de magazine şi parteneri la preţuri cuprinse între 0 şi 599 de euro, în funcţie de tipul de abonament şi configuraţia telefonului. Astfel, cel mai performant terminal din gama iPhone va fi disponibil la preţuri de până la 249 de euro, în funcţie de versiune (16 GB, 32 GB şi 64 GB), pentru un abonament Mega 80 încheiat pe 24 luni la un tarif de 80 de euro pe lună.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Clienţi,
Orange,
iPhone
/actualitate/clientii-orange-pot-testa-iphone-4s-inainte-de-lansare-8954782
8954782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.