Clientii CEZ isi pot plati factura pentru energie electrica prin UniCredit Tiriac Bank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 06 aprilie 2011 1115 afişări

Facturile pentru energia electrica emise de CEZ Vanzare pot fi platite, incepand cu 1 aprilie, si prin intermediul UniCredit Tiriac Bank, fara niciun comision pentru clienti, informeaza banca.

Plata se poate face in numerar la casieriile bancii, la multifunctionalele de numerar non-stop din reteaua bancii, prin card (emis de orice banca) in reteaua de ATM-uri a UniCredit, prin ordin de plata sau prin virament bancar pentru utilizatorii serviciului Online B@nking / BusinessNet. Pentru viramentul bancar, clientii utilizatori ai serviciului de internet banking al bancii au la dispozitie sablonul de plata personalizat CEZ Vanzare, care contine o serie de detalii precompletate si campuri dedicate, spre a facilita introducerea datelor de catre platitor.

"Parteneriatul cu CEZ Vânzare completeaza lista marilor furnizori de servicii si utilitati cu care banca noastra are conventii pentru colectarea facturilor", a declarat Liudmila Drozdea, Global Transactional Banking Director in cadrul UniCredit Tiriac Bank.

Celelalte companii cu care banca are conventii de plata a facturilor sunt GDF Suez Energy Romania (Distrigaz), Enel Energie - Muntenia si RCS-RDS.

Serviciul Online B@nking al bancii a depasit pragul de 100.000 de utilizatori in 2010, cu o crestere de 33% fata de anul precedent. Numarul utilizatorilor a ajuns, la sfarsitul anului trecut, la aproape 106.000, dintre care peste 99.000 sunt clienti de retail (persoane fizice si IMM), restul fiind clienti din randul companiilor mari. In randul clientilor corporate, gradul de penetrare a acestui serviciu este de 85%, pentru clientii IMM acest raport este de 70%, iar pentru clientii persoane fizice, de peste 15%.

"Pentru 2011, dorim sa crestem cu 40% numarul total de utilizatori Online B@nking si sa imbogatim oferta de produse bancare ce se pot achizitiona direct din aplicatie, fara sa mai fie necesara deplasarea in sucursala", a declarat Bogdan Spuza, Marketing & Segments Director in cadrul diviziei de retail a UniCredit Tiriac Bank.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/clientii-cez-isi-pot-plati-factura-pentru-energie-electrica-prin-unicredit-tiriac-bank-8135509
8135509
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.