Clan de romi din România, judecat în Franţa. Îşi puneau copiii să fure:o fetiţă aducea o SUMĂ URIAŞĂ

Postat la 27 august 2017 312 afişări

Şapte femei şi cinci bărbaţi, etnici romi membri ai aceluiaşi clan, au fost trimişi în judecată în Franţa pentru implicarea într-o reţea infracţională specializată în furt în grup organizat, tăinuire şi spălare de bani, precum şi neglijarea minorilor şi îndemnarea acestora la comiterea unor fapte ilegale.

Clan de romi din România, judecat în Franţa. Îşi puneau copiii să fure:o fetiţă aducea o SUMĂ URIAŞĂ

Este vorba despre un clan de romi din Craiova condus de bulibaşa Marian Tincă. Acesta se ocupa de coordonarea întregii acţiuni, iar fosta sa soţie, Maria Iamandita, de trimiterea banilor în România, unde erau investiţi în maşini sau apartamente.

Romii acţionau în special în apropiere de Disneyland Paris şi în Reţeaua Expres Regională (RER) de transport feroviar care deserveşte parcul de atracţie, dar şi în centrul comercial Val d'Europe, o zonă foarte frecventată de turişti, iar copiii clanului aveau un rol principal.

”Minorii acţionau în plină după-amiază, în grupuri de trei sau patru; primul distrăgea atenţia, al doilea profita pentru a fura din buzunare, iar al treilea făcea să dispară bunii furaţi”, a precizat un comisar francez citat de agenţia de presă AFP.

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romi,
franta,
furt,
copii,
romania,
fetita,
judecata,
minori,
retea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.