Ciucu, după ce a votat împotriva alianţei cu PSD: Nu am fi corecţi cu cei care ne-au votat

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 09 noiembrie 2021 190 afişări

Liderul PNL Bucureşti, Ciprian Ciucu, argumentează votul dat luni seara împotriva alianţei cu PSD. „Mi s-ar părea cumva că am întoarce spatele şi nu am fi corecţi cu cei care ne-au votat. Avem un electorat care nu ne-a dat mandat să facem alianţă cu PSD, ci din contră””, spune el.

Ciucu, după ce a votat împotriva alianţei cu PSD: Nu am fi corecţi cu cei care ne-au votat

„Spun ce am spus şi aseară (luni seară - n.r.). În primul rând pe mine mă interesează foarte mult ce se întâmplă şi în Bucureşti, în sensul în care aici avem o logică electorală şi s-au câştigat alegerile împreună cu USR PLUS şi această alianţă, din punctul meu de vedere, trebuie menţinută. În al doilea rând scorul electoral al PNL Bucureşti este foarte dependent la nivel naţional şi avem un electorat care nu ne-a dat mandat să facem alianţă cu PSD, ci din contră”, spune la Digi24 Ciprian Ciucu.

Un argument pentru care Ciucu a votat împotriva alianţei PNL - PSD a fost susţinerea reciprocă a PNL - USR la alegerile locale.

„Mi s-ar părea cumva că am întoarce spatele şi nu am fi corecţi cu cei care ne-au votat”, adaugă liderul PNL Bucureşti.

Ciprian Ciucu a arătat că argumentul liberalilor pro-PSD a fost că o alianţă cu social-deocraţii ar fi mult mai stabilă şi s-ar încerca „o schimbare a tonului, care este foarte agresiv în România”.

Totodată, el spune că premier ar trebui să fie, chiar şi al unui guvern PSD-PNL, preşedintele liberalilor, Florin Cîţu.

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucu,
alianţă,
psd

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.