Ciucă, la opt ani de la Colectiv: Nici sentinţele şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 octombrie 2023 32 afişări

Nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv, iar datoria întregii clase politice este să facă tot ce e posibil pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple, afirmă preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Ciucă, la opt ani de la Colectiv: Nici sentinţele şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa

„Au trecut opt ani de la cumplita tragedie din clubul Colectiv, unde şi-au pierdut viaţa 64 de oameni, iar alţi 185 au fost răniţi. Mulţi dintre cei ce au scăpat cu viaţă suferă şi astăzi din cauza rănilor provocate de incendiu, iar toţi cei care au pierdut pe cineva drag în acea noapte au rămas, pentru totdeauna, marcaţi şi plini de durere. Procesul s-a încheiat, iar justiţia a stabilit vinovaţii şi pedepsele lor. Însă nici sentinţele cu executare şi nici daunele materiale nu pot stinge suferinţa victimelor Colectiv”, scrie pe Facebook Nicolae Ciucă.

El afirmă că este datoria întregii clase politice să facă tot ce e posibil pentru ca astfel de tragedii să nu se mai întâmple.

„Sunt foarte multe de făcut pentru acest lucru. Şi este de reflectat asupra cadrului mai amplu. Salut, însă, iniţiativa CNAS care propune, în aceste zile, o serie de măsuri concrete pentru pacienţii cu arsuri: dispozitive medicale esenţiale gratuite pentru recuperare, simplificarea accesului acestor pacienţi cu arsuri la servicii de psihoterapie şi kinetoterapie şi a procedurii pentru consult în ambulatoriu. Rămânem, în continuare, alături de familiile îndoliate şi de răniţii a căror viaţă a fost dramatic schimbată de atunci. Transmit gânduri bune, multă sănătate şi putere tuturor celor afectaţi”. încheie liderul liberal.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciucă,
colectiv,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.