Cîţu: Paşapoarte de vaccinare, doar după ce vom da şansa tuturor să se vaccineze

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 martie 2021 35 afişări

Cîţu: Paşapoarte de vaccinare, doar după ce vom da şansa tuturor să se vaccineze

Introducerea unor paşapoarte de vaccinare în acest moment ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze şi nu pot, spune premierul Florin Cîţu: „Până în momentul în care vom da şansa tuturor să se vaccineze nu avem o discuţie”.

„În ceea ce priveşte un paşaport de vaccinare, până când nu am dat şansa tuturor cetăţeni români să se vaccineze nu văd sensul acestui paşaport. Ar însemna o discriminare pentru cei care vor să se vaccineze şi nu pot. Deci până în momentul în care vom da şansa tuturor să se vaccineze nu avem o discuţie”, spune Florin Cîţu.

El spune că persoanele care s-au vaccinat deja au primit certificate.

„În România persoanele care se vaccinează primesc un certificat care are şi un cod unic. Avem deja această dovadă”, precizează Cîţu.

Spania ar putea începe să folosească paşaportul de vaccinare din luna mai, declara ministrul spaniol al Turismului, Reyes Maroto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
citu,
pasaport,
vaccinare,
discutie,
cetateni,
introducere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.