Citeşte în noul număr Business Magazin din 18 februarie 2019

Autor: Bogdan Angheluţă, Roxana Cârcior Postat la 15 februarie 2019 94 afişări

„Goana după gulerele albastre“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 18 februarie 2019.

COVER STORY: Goana după gulerele albastre

 

Aduc sudori din Vietnam sau bucătari din Nepal, oferă program flexibil angajaţilor, publică salariile oferite în anunţurile de angajare, investesc în şcoli profesionale şi speră să îşi fidelizeze angajaţii astfel încât fenomenul migraţiei externe a meseriaşilor să se diminueze. Acestea sunt doar o parte dintre soluţiile pe care le-au găsit angajatorii la criza acută de personal de pe piaţa muncii din România, iar experienţele lor au fost împărtăşite în cadrul conferinţei „Goana după gulere albastre. Ce soluţii au companiile la deficitul de angajaţi blue collar“, organizată săptămâna trecută în Bucureşti de Business Magazin în parteneriat cu platforma de anunţuri OLX, eveniment la care au participat peste 100 de specialişti în domeniul resurselor umane.

 

 


SPECIAL: Progenitura visului american ajută la construirea visului chinezesc

 

 


ANALIZĂ: Listările milenialilor


STUDIU DE CAZ: Internaţionalizarea în agricultura ecologică

 

 


LIFESTYLE: Piaţa de artă din România - microscopică, dar în creştere

 

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.