Circulaţie feroviară închisă între Timişu de Sus şi Predeal, şase trenuri sunt blocate pe traseu

Postat la 02 octombrie 2013 49 afişări

Circulaţia feroviară între Timişu de Sus şi Predeal a fost închisă, miercuri, din cauza unor copaci căzuţi pe ambele fire de circulaţie, în gabaritul căii ferate şi pe linia de contact, cinci trenuri fiind oprite în gări şi un altul pe traseu, informează Compania Naţională de Căi Ferate "CFR".

Circulaţie feroviară închisă între Timişu de Sus şi Predeal, şase trenuri sunt blocate pe traseu

 Astfel, trenul R 3002 care circulă pe ruta Braşov - Bucureşti Nord staţionează în gara Dârste, IR 1745 Bucureşti Nord - Cluj Napoca şi IR 1637 Bucureşti Nord - Braşov sunt oprite în gara Predeal, IR 1644 Salva - Bucureşti Nord şi IR 1648 Bistriţa Nord - Bucureşti Nord staţionează în gara Braşov.

De asemenea, trenul IR 1642 care circulă pe ruta Baia Mare - Bucureşti Nord staţionează în linie curentă între Timişul de Sus şi Predeal, pe firul II, a precizat Compania Naţională de Căi Ferate "CFR", într-un comunicat de presă.

Echipele feroviare sunt la faţa locului, cu drezine pantograf, şi intervin pentru tăierea copacilor căzuţi şi remedierea defecţiunilor produse la firul de contact în urma prăbuşirii copacilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/circulatie-feroviara-inchisa-intre-timisu-de-sus-si-predeal-sase-trenuri-sunt-blocate-pe-traseu-11438144
11438144
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.