Ciprian Ciucu a câştigat alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti

Autor: Mediafax Postat la 24 iulie 2021 289 afişări

Ciprian Ciucu a câştigat alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti

Ciprian Ciucu a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru conducerea PNL Bucureşti, victoria fiind anunţată pe Facebook datât de Florin Cîţu cât şi de Alina Gorghiu.

„Ciprian Ciucu este noul preşedinte al PNL Bucureşti! Felicitări! Avem treabă, Ciprian! Trebuie să reconstruim filiala şi să aducem oamenii împreună.Fară compromisuri în 2024 şi sunt sigur că PNL va fi prima opţiune a bucureştenilor”, a scris Florin Cîţu.

”Bravooooooooo! Ciprian Ciucu, noul preşedinte al PNL Bucureşti. Victorie enormă... Cunoscătorii ştiu ce eforturi a făcut Ludovic Orban. Cunoscătorii ştiu şi cât înseamnă această victorie de echipă. Pavel Popescu, Monica Anisie, Steli Bujduveanu, Claudia Benchescu şi mulţi alţii! Pentru că este meritul echipei lui Florin Cîţu! Iar Ciprian va face performanţă şi îi va aduce pe toţi la masă”, a scris Alina Gorghiu.

Surse din partid au declarat pentru MEDIAFAX că Ciucu ar fi avut 486 de voturi, iar Violeta Alexandru 403.

Violeta Alexandru şi Ciprian Ciucu s-au luptat pentru şefia PNL Bucureşti. Premierul Florin Cîţu îşi exprimase susţinerea pentru Ciprian Ciucu, iar Ludovic Orban pentru Violeta Alexandru.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a spus că o susţine pe Violeta Alexandru la conducerea PNL Bucureşti, pentru că este „o profesionistă în administraţie".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl bucureşti,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.