Cioloş: E un risc ca Rovana Plumb să fie respinsă, iar România nu îşi permite această umilinţă

Postat la 02 septembrie 2019 40 afişări

Liderii alianţei USR-PLUS, Dan Barna şi Dacian Cioloş, au declarat că Rovana Plumb, propunerea pentru funcţia de comisar european, ridică semne de întrebare la nivel european, asupra integrităţii sale şi există o mare posibilitate de a fi respinsă, iar România ar fi umilită.

Cioloş: E un risc ca Rovana Plumb să fie respinsă, iar România nu îşi permite această umilinţă

''Am înţeles că doamna Dăncilă insistă în continuare cu doamna Rovana Plumb, în ciuda faptului că are semnale clare, şi din informaţiile mele, are semnale nu doar din Parlamentul European, dar şi din partea Comisiei Europene, că există un risc major ca doamna Rovana să nu treacă de audierile din Parlamentul European. Pentru că una e să fi fost aleasă europarlamentar şi să ai o poziţie în grupul politic din care să faci parte, şi alta e să îţi asumi în numele Uniunii Europene un portofoliu şi să ai competenţele, dar mai ales să nu ai nicio pată şi nici o urmă de îndoială asupra integrităţii tale. Şi ştim că doamna Rovana Plumb a avut un dosar pentru care nu a început urmărirea penală., a declarat Dacian Cioloş în cadrul conferinţei de presă USR-PLUS, luni.''

Liderul partidului PLUS consideră că acuzaţiile de corupţie la adresa Rovanei Plumb, vicepreşedintele PSD, sunt o ,,pată'' în portofoliul său pentru funcţia de comisar european, iar Comisia Europeană nu va accepta un membru care ar putea ridica suspiciuni.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rovana plumb,
refuz,
respingere,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.