Ciolacu: Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 29 iunie 2021 42 afişări

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul că nu a majorat alocaţiile, nu a crescut pensiile şi nu a sprijinit agricultorii şi antreprenorii: „Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic! Dimpotrivă”.

Ciolacu: Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic

„Mai aveţi tupeul să staţi cocoţat acolo şi să le spuneţi românilor cât de bine o duc? Cât de bine le este copiilor fără alocaţii mărite? Cât de bine o duc pensionarii fără majorarea pensiilor? Să le spuneţi milioanelor de români plătiţi cu salariu minim, cât de bine trăiesc cu 2 lei în plus pe zi? Să le spuneţi agricultorilor cât de fericiţi sunt, când îşi aruncă recoltele pe câmp?! Sau antreprenorilor români? Care nu au văzut niciun leu de la Guvern toată pandemia?! Domnule Cîţu, aroganţa nu vă ajută la nimic! Dimpotrivă! Uitaţi-vă în istoria colegilor al cărui preşedinte vreţi să fiţi! Toată gaşca de pedelişti, care sunt în spatele dumneavoastră, au plesnit de aroganţă. Şi au pierdut”, spune Marcel Ciolacu, în cadrul dezbaterilor pe moţiunea de cenzură.

Social-democraţul i-a reproşat premierului „sarabanda împrumuturilor”.

„Ajung atâtea generaţii de sacrificiu! Nu mai creaţi altele! Apropo, domnule încă premier.... Ştiţi cât va plăti fiecare nou-născut în această ţară, ca urmare a împrumuturilor făcute de voi?? 2.500 de euro! 2.500 de euro este datoria cu care pornesc în viaţă”, adaugă liderul PSD.

El le-a reproşat liderilor coaliţiei de guvernare că au „îngenunchiat statul de drept”.

„În urmă cu un an şi jumătate, nu era zi, în care actuala Coaliţie, să nu se bată cu pumnii în piept cu transparenţa, anticorupţia, statul de drept.... În doar un an şi jumătate, aţi ajuns să îngenunchiaţi statul de drept!! Chiar voi,... apostolii dreptăţii! Domnule Orban, domnule Cîţu, domnule Barna, doamna Dragu, Aţi revocat ilegal Avocatul Poporului! Aţi sperat că, aşa, ordonanţele voastre ilegale vor rămâne în picioare... Astăzi, în unanimitat, Curtea Constituţională a României a decis că aţi călcat în picioare Constituţia! Pentru a câta oară domnilor?? Dacă astăzi, când vorbim, aveţi deja acest palmares de încălcări de drepturi şi libertăţi, de ilegalităţi grosolane, oare.... ce veţi face mâine? Veţi da ordonanţă de urgenţă ca actualul preşedinte să aibă trei mandate?? Sau o ordonanţă de urgenţă, ca domnul Barna să nu mai răspundă pentru furtul banilor europeni? Sau veţi desfiinţa direct Parlamentul României şi veţi instaura dictatura??!!! Stimaţi colegi, - da! şi cei care i-aţi sprijinit până acum şi i-ai pus în funcţii, e prea mult! Acest guvern a mers prea departe! E suficient răul făcut! Acest guvern trebuie să plece acasă”, conchide Ciolacu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciiolacu,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.