Ciolacu, despre tragedia de la Odorheiu Secuiesc: Cei vinovaţi vor plăti

Autor: Cosmin Pirv Postat la 19 decembrie 2023 37 afişări

Cei vinovaţi vor plăti, fără nicio excepţie, susţine premierul Marcel Cuolacu, după tragedia de la internatul liceului din Odorheiu Secuiesc, în urma căruia un copil şi-a pierdut viaţa.

Ciolacu, despre tragedia de la Odorheiu Secuiesc: Cei vinovaţi vor plăti

Premierul a anunţat că ministrul Educaţiei va merge marţi în Harghita.

„Astăzi (marţi - n.r.) doamna ministră a Educaţiei o să se deplaseze acolo ca să vadă locurile pentru ceilalţi copii. Aşteptăm ancheta”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta spune că toţi cei vinovaţi „vor plăti”.

„Important e să luăm măsuri, câte una, câte una încercăm să le închidem... Nu ştiu dacă se confirmă că s-au făcut anumite lucrări de curând în zonă. Categoric că cei vinovaţi vor plăti fără nicio excepţie”, a adăugat şeful Guvernului.

O victimă decedată, una cu traumatisme severe, intubată, şi alte două victime conştiente, cu diverse traumatisme, au fost înregistrate luni după-amiaza, în urma prăbuşirii unui perete la internatul Liceului Tamási Áron din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
odorheiu secuiesc,
tragedie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.