Cine sunt candidaţii PNL la alegerile parlamentare 2020. LISTA COMPLETĂ pe judeţe şi în Bucureşti

Postat la 19 octombrie 2020 576 afişări

Cine sunt candidaţii PNL la alegerile parlamentare 2020. LISTA COMPLETĂ pe judeţe şi în Bucureşti

Toţi miniştrii Guvernului Orban se regăsesc pe listele parlamentare ale PNL, cu două excepţii, un diplomat şi un preot misionar

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide listele la Bucureşti pentru Camera Deputaţilor. Miniştrii Florin Cîţu şi Monica Anisie candidează pe primele locuri pentru Senat la Bucureşti

Listele PNL pentru alegerile parlamentare din 2020 finalizate cuprind majoritatea miniştrilor, cu excepţia lui Marcel Boloş - ministrul Fondurilor Europene - „liberal dar şi preot misionar, preferă să slujească” şi a ministrul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu - „care este diplomat, nici nu am discutat”, potrivit lui Ludovic Orban.

Premierul Ludovic Orban şi ministrul Muncii, Violeta Alexandru, vor deschide lista candidaţilor PNL din Bucureşti pentru Camera Deputaţilor, la alegerile parlamentare din acest an, iar ministrul Finanţelor Florin Cîţu este pe primul loc pe lista pentru Senat.

Pe primele locuri pe lista pentru Camera Deputaţilor, liberalii din Capitală i-au propus pe Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Cristina Trăilă, Antonel Tănase, Sebastian Burduja, Cristian Băcanu, Pavel Popescu, Daniela Nicolescu, Cristina Grigorescu, Bogdan Tiniche, Alexandru Moraru, Violeta Vijulie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
lista,
pnl,
alegeri parlamentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.