Cine plateste bilet pentru transport in comun primeste premiu un deodorant. Care este mecanismul

Autor: Ioana Mihai Postat la 11 iulie 2011 35 afişări

Unilever lanseaza o campanie nationala de promotii destinata calatorilor care circula ca mijloacele de transport in comun din principalele orase ale tarii.

Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din orase precum Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Timisoara, Arad si Oradea, campania "Rexona iti rasplateste fidelitatea" are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau isi reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ in perioada 4 iulie - 4 august 2011, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-17.00.

La fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie. Pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si vor putea folosi testerul oferit la fiecare tranzactie realizata la ghiseele intrate in campanie.

Campania se deruleaza in Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Arad, Oradea si Timisoara in parteneriat cu companiile de transport in comun aferente fiecarui oras in parte: RATB, RATP (Iasi), RATUC (Cluj), Tursib (Sibiu), CTP (Arad), OTL (Oradea) si RATT (Timisoara).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-plateste-bilet-pentru-transport-in-comun-primeste-premiu-un-deodorant-care-este-mecanismul-8482986
8482986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.