Cine este viceprimarul care a picat bac-ul cu nota 3,4 la română şi 2,2 la matematică: ”Mai dau. Din februarie încep pregătirile, meditaţiile”

Postat la 03 septembrie 2017 454 afişări

Viceprimarul comunei prahovene Bărcăneşti, Dănuţ Duţă, a fost declarat respins la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului, după ce a obţinut nota 3,4 la română şi 2,2 la matematică. ”Nu prea am avut timp să învăţ, doar ce am citit puţin, acasă. Şansa nu s-a terminat aici”, spune viceedilul.

Cine este viceprimarul care a picat bac-ul cu nota 3,4 la română şi 2,2 la matematică: ”Mai dau. Din februarie încep pregătirile, meditaţiile”

Potrivit site-ului Ministerului Educaţiei Naţionale, viceprimarul comunei Bărcăneşti, judeţul Prahova, Dănuţ Duţă, a fost declarat respins la sesiunea de toamnă a Bacalaureatului.

Alesul local a primit nota 3,4 la Limba şi Literatura Română, 2,2 la Matematică şi 1,6 la Fizică.

Potrivit sursei citate, viceprimarul a susţinut probele la Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny” din Ploieşti, specializarea technician în industria textilă.

Duţă a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că a absolvit liceul în urmă cu patru ani la seral şi nu avea nevoie de bacalaureat.

”Am terminat acum patru ani, la seral, liceul. Atunci lucram la privat, nu-mi trebuia bacalaureatul. Nici acum nu-mi trebuie. L-am dat abia acum pentru că m-a îndemnat şi susţinut domnul primar”, a spus viceprimarul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.